Advies of hulp? 088 20 23 210
menu

HET UNIEKE VERHAAL VAN CHOCOLADE COMPLEET

 

Werken met chocolade is fantastisch. Heb je er eenmaal van geproefd, dan ben je verkocht. En wil je altijd weer verder. Wil je er professioneel het beste uithalen, dan kies je voor Chocolade Compleet. Waar je alles vindt om je chocoladedromen in de praktijk te brengen. 

 

Ben jij nieuwsgierig naar de wondere wereld van chocolade en hoe jij het werken met chocolade kunt integreren in jouw bedrijf? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Van nieuwe vaardigheden en inspiratie tot de juiste gereedschappen, grondstoffen en verpakkingen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel.


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers.

CHOCOLADEVERPAKKINGEN

 

Chocoladeletters
Ambachtelijke chocoladeletters verdienen verpakking met cachet. Daarom zijn onze GK-doosjes nu verkrijgbaar in nog meer hoogglanskleuren, zowel de schuifdeksel als het interieur. Nieuw in het assortiment is de paarse chocoladeletterdoos en een dubbele chocoladeletterdoos met twee vakken in de kleur zwart met goud. Lekker variëren! Bovendien óók perfect voor andere chocoladeproducten het hele jaar door. 

Soms is er niet veel nodig om op te vallen
Neem de chique deep cover bonbondozen. Klein, fijn, elegant. De juwelier zou er jaloers op zijn. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten en kleuren. Een lintje om de doos maakt het natuurlijk helemaal een cadeautje! Wil je nog meer variatie? Bestel dan twee kleuren en mix en match de bodem en deksel.

STARTEN MET CHOCOLADE

Ben jij benieuwd wat Chocolade Compleet voor jou kan betekenen?

Wij hebben alles in huis om je te helpen starten met chocolade.

Van chocolade cursussen tot persoonlijk advies, lees hier de mogelijkheden voor jou. 

Bekijk onze mogelijkheden

Op onze service kunt u altijd rekenen!