Advies of hulp? 088 20 23 210
menu

Over ons

Beko Verpakkingen is sterk in alles wat bij verpakking komt kijken: concept, ontwerp, voorraadbeheer en distributie. Dagelijks staan onze medewerkers klaar om u te ondersteunen bij de keuze en het gebruik van de juiste verpakking. Wij denken na over kwaliteit, vormgeving, prijs en logistieke aspecten.

Een perfecte verpakking stimuleert de verkoop. Geeft uw bedrijf extra uitstraling. Biedt uw klanten gebruiksgemak. En: een slimme verpakkingslijn bespaart kosten. Wij geven u graag strategisch advies waarmee u extra kansen pakt. Verpakkingen kunnen écht het verschil maken!

Beko Verpakkingen koopt op grote schaal verpakkingen in en beschikt over kennis van specialistische ontwerpmogelijkheden en druktechnieken. Wij kunnen alles leveren van standaardoplossingen tot exclusief maatwerk. Ook actie- en seizoensverpakkingen behoren tot de mogelijkheden, ook uitgevoerd in uw huisstijl met uw tekst of aanbieding. Innovatie staat hoog in het vaandel. We volgen trends op de voet en ontwikkelen verpakkingen die voldoen aan de eisen en wensen van de markt. Beko Verpakkingen is een dochteronderneming van Beko Coöperatie, een coöperatief samenwerkingsverband van ambachtelijke brood- en banketbakkers in Nederland.

Onze klanten

Beko Verpakkingen levert aan ambachtelijke brood- en banketbakkerijen, horecaondernemingen, scholen, chocolatiers, patissiers, grootverbruikers en consumenten in Nederland en België. Beko-leden hebben extra voordeel op webshop bestellingen. Ons assortiment in uniek in Nederland en België. Het bevat talrijke neutrale en klantspecifieke artikelen. Het hele assortiment is 24 uur per dag online te bekijken en te bestellen.

Heeft u vragen?


Neem contact op met onze verkoop binnendienst op het telefoonnummer 088 20 23 210.

Op onze service kunt u altijd rekenen!